خطاب سخنان نخست وزیر سابق مالزی به اتهامات اخیر مؤسسه «پرواری ملی» که متعلق به خانواده «شهریزات عبدالجلیل» وزیر زنان مالزی است.
این مؤسسه به سوءاستفاده از وام دولتی 250 میلیون رینگتی که جهت احداث یک دامداری در شهر «گماس» دریافت کرده بود ،متهم شده است.
ماهاتیر محمد از «شهریزات» که رییس شاخه زنان حزب «آمنو» (حزب حاکم مالزی) نیز هست، خواست که نسبت به منافع حزب مسئول تر باشد و افزود: من از وی نمی خواهم که استعفا دهد ولی ما همیشه باید شهامت مسئولیت اشتباهاتمان را داشته باشیم.
وی با اشاره به حیاتی بودن تأثیر محبوبیت مردمی در فعالیت های سیاستمداران، گفت: من خودم سال ها با وجود داشتن بالاترین مقام در حزب و دولت، وقتی متوجه شدم که مردم از من خسته شده اند از مسئولیت هایم کنار کشیدم.
نخست وزیر اسبق مالزی گفت: تصمیم با خود «شهریزات» است که از وزارت استعفا بدهد یا نه.
این دومین بار است که «ماهاتیر محمد» استعفای «وزیر زنان و خانواده مالزی» را درخواست می کند.
«شهریزات» که علاوه بر وزارت زنان، خانواده و توسعه اجتماعی مالزی ریاست شاخه زنان حزب «آمنو» را هم برعهده دارد متهم است که یک پروژه دولتی به ارزش 250 میلیون رینگیت (هر دلار معادل سه رینگیت) را به اعضای خانواده خود واگذار کرده است.
تعدادی از اعضای حزب «آمنو» همزمان با برگزاری مجمع عمومی این حزب در آستانه انتخابات سراسری این کشور خواستار کناره گیری «شهریزات» شدند و از او خواستند پیروزی حزب «آمنو» را به خطر نیاندازد.
mahadir bin mohamat يا همان مهاتير محمد كه تمام دنيا اورا با اين نام ميشناسند وبه او احترام ميگذارند .
مهاتير كوچكترين عضو خانواده 11 نفره اي بود كه شغل معلمي پدرش تكافوي برآوردن آرزوي پسرش مهاتير جهت خريدن دوچرخه براي رفت وآمد به دبيرستان را نميكرد بنابراين مهاتير جهت برآورده نمودن آرزويش شروع به فروختن موز در خيابان بعد از اتمام اوقات مدرسه نمود. مهاتير پس ازاتمام دبيرستان وارد دانشگاه پزشكي كشور همسايه سنگاپور شده وهمزمان مسئوليت اتحاديه دانشجويان مسلمان آن دانشگاه را برعهده گرفت . سال 1953 پس از فرغ التحصيلي به كشورش بازگشت وبعنوان پزشك جراح به استخدام نيروهاي انگليسي كه كشورش را اشغال كرده بودند درآمد ، پس از خروج نيروهاي انگليسي ودر سال 1957 با افتتاح مطبي شروع به طبابت نموده ونيمي از وقتش را صرف معالجه رايگان افراد فقير نمود . در سال 1964 به مدت 5 سال بعنوان نماينده در مجلس ملي فعاليت نمود ودر سال 1970 كتاب معروف خود بنام"" آينده اقتصادي مالزي "" را به رشته تحرير درآورد كه همين كتاب بعدها پايه واساس تفكرات آن مرد جهت تحول اقتصادي كشورش گرديد . بهرحال مهاتير در سال 1974 بعنوان سناتور وارد مجلس سناودر سال 1975 بعنوان وزير آموزش وپرورش وسپس نيابت نخست وزير وبالاخره در سال 1981 به سمت نخست وزيري نائل گرديد. تكرار ميكنم سال 1981 يعني سال شروع انقلاب اقتصادي يك جراح در مالزي!!
ماهاتیر محمد بارها به ایران آمده [گفتوگوی احمدی نژاد و ماهاتیر محمد] و با بسیارى از اندیشمندان و مردان سیاسى کشورمان آشنایى دارد.
وی در سال 2005 در کنفرانس پارکهای فنآوری که در اصفهان برپا بود به ایران آمد و در آن کنفرانس سخنرانی کرد.
وی در سخنرانی مشهور خود گفت: «ایران یکی از پیشگامان تمدن بوده است که مالزی در مقایسه با آن هیچ است، اما ما توانستیم (با اندیشه درست) بسیار سریع پیشرفت کنیم.»
منبع: عبرت نیوز

قدرت نظامی
پدران نابارور
تلويزيونهاي 10 سال آينده چه ويژگيهايي دارند؟
RSS